Se verden som pokerspiller

Las Vegas

Det finnes mange ulike grunner til å legge ut på reise. Noen ganger er det destinasjonen i seg selv som trekker, andre ganger er det spesifikke arrangementer eller severdigheter som får oss til å velge destinasjon.

Reis til fortjenesten

Som pokerspiller i Norge er man avhengig av å reise litt dersom man ønsker å spille for penger. Man har selvsagt muligheten til å spille poker på nettet, men for mange er det spenningen i det fysiske spillet som trekker, og da må man lete etter nye beitemarker. For mange er det selvsagt nærliggende å tenke på Las Vegas først. Las Vegas er definitivt moderskipet når det kommer til casinospill, og uansett hvilket nivå man er på så finner man et pokerspill so passer her.

Mange herlige reisemål for poker

For dem som er litt mer inne i spillet så arrangeres det turneringer verden over, og klarer man å kvalifisere seg har man sjansen til å få se noen virkelig spektakulære steder. Ett eksempel på dette er den norske pokerspillere Rasmus Glæsel som nylig spilte i en stor turnering på heftige Bahamas.

Når det kommer til turneringer så finnes det ulike regler for hvem som kan delta. Visse turneringer er åpne, og da kan man rett og slett kjøpe seg inn så lenge det er plass. Andre turneringer krever kvalifisering, og dette må i visse tilfeller gjøres i fysiske turneringer, mens det andre ganger arrangeres nettbasert kvalifisering.

Eller vær med i Norge

I Norge har det nå blitt slik at fysisk NM lovlig kan arrangeres på norsk grunn, men det arrangeres også årlige norgesmesterskap i Dublin for den som heller kunne tenke seg en reise. Det er også forskjell på strukturen i de to mesterskapene, så flere velger å delta i begge.

For de med spesielle interesser kan en konferanse, turnering eller konkurranse være en god mulighet for å ta en tur og oppleve noe nytt.