Spillreiser

 

shutterstock_144308497

Mange reiser for å bli med på ulike spill. Noen drar til amatørturneringer i sjakk, andre drar til brettspillkonferanser eller nettspillkonferanser verden rundt. Det er morsomt å få med seg det nyeste fra nettspillverdenen, og man kan også dra for å se på konkurranser innenfor nettspill. Norske ungdommer drar til spillmesser både i Norge og i utlandet. Mest kjent er kanskje The Gathering, men det arrangeres også flere lokale varianter av slike spillmesser.

Rollespill – en stadig voksende spillsjanger

Det er også morsomt å være med på rollespill. Rollespill der man selv spiller rollene, er foreløpig ikke spesielt vanlig i Norge. Noen driver med det, men miljøet er mye større i utlandet, derfor kan det være morsomt å bli med på et rollespill i utlandet. Det blir ofte arrangert store messer der folk samles for å spille rollespill eller leve i et oppdiktet samfunn i noen dager.

Med velkjente temaer

Dersom man er fan av store filmer eller TV-serier, kan man bli med på messer som dreier seg om nettopp dette temaet. Kjente filmer og serier som har egne messer er Ringenes Herre, Harry Potter, Star Trek og Star Wars. De som deltar tar dette på største alvor, og lever seg inn i rollene sine.