Sportsferie

shutterstock_241399672

Når folk hører ordet sportsferie, tenker de kanskje at de må slite og svette på ferieturen. Det kan man også gjøre dersom man ønsker det, og mange velger faktisk å drive med sport i ferien, men da driver de først og fremst med sport de elsker, som sykkelturer, langrenn, golf eller kanskje sportsfiske. Men sportsferier kan også være reiser til store sportsarrangementer, slik at man kan oppleve kjente profiler på nært hold, og få med seg den herlige stemningen som ofte oppstår under konkurranser.

Fotball er viktig for nordmenn

Nordmenn liker fotball, og mange har dratt på fotballturer til England. Da kan man ta med seg barna for å se favorittlaget, eller man kan dra sammen med vennegjengen. Kanskje det er lurt å ta med venner som heier på samme lag, slik at det ikke blir altfor mange debatter underveis. En fotballtur er forholdsvis lett å arrangere, og alt kan bestilles på nettet. Man trenger heller ikke å være borte mer enn et par dager, så dette kan være en fin weekendtur.

Mange ulike sportseventer å oppleve

Man kan også dra til andre store arrangementer, enten det er bilsport eller skisport. Når man ser skisport på TV, er det alltid mange nordmenn som har funnet veien til arenaen, selv om konkurransen er langt utenfor Norges grenser. VM og OL trekker ekstra mange tilreisende, men man kan også dra til et helt vanlig verdenscuprenn. Innen sykkelsporten ser man også det samme. Det dukker opp stadig flere nordmenn langs løypen for eksempel under Tour de France, og dette setter de norske utøverne selvsagt ekstra stor pris på, selv om de knapt rekker å få med seg noe av det som skjer langs løypa.